Loader

Κρεμμυδόπιτα χωρίς φύλλο

2013-06-20
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 6
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

6 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.κανέλα
1/2κ.γλ.μπαχάρι
3φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2    1/2φλ.γάλα
4αυγά χτυπημένα
1κ.σ.δυόσμο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την κανέλα και το μπαχάρι. Βάζουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι ,το γάλα, τα αυγά , τον δυόσμο και λίγο αλατοπίπερο και το ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε σε αυτό το μείγμα τα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο χυλό. Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και αδειάζουμε εκεί το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 1 ώρα περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *