Loader

Κρεμμυδοπιτάκια με τυρί κρέμα

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

2 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1πακέτο σφολιατάκια

1κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

100γρ.τυρί κρέμα

3μεγάλ κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

Σουσάμι για το πασπαλίσμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμύδια με λίγο νεράκι να βράσουν και να μαλακώσουν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Αλατοπιπερώνουμε, τα ανακατεύουμε και κλείνουμε τη φωτιά. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Αλείφουμε ένα ένα τα σφολιατάκια με τυρί κρέμα και ρίχνουμε από μια κουταλίτσα από τα κρεμμύδια στην άκρη του καθενός. Τα κλείνουμε στη μέση και με ένα πιρούνι τα πιέζουμε να κλείσουν καλά και οι άκρες. Τα τοποθετούμε σε ταψί και με ένα πινέλο τα αλείφουμε από πάνω με νερό ανακατεμένο με λίγο λάδι. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *