Loader

Κρακεράκια αρωματικά με τη σφολιάτα που έμεινε

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1φύλλο σφολιάτας
Παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι χοντρό
Ρεγκάτο τριμμένο
Πιπέρι
Πάπρικα
Αυγό χτυπημένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε το φύλλο σε 4 λωρίδες και κάθε λωρίδα σε 4 τετραγωνάκια. Κόβουμε το κάθε τετραγωνάκι από γωνία σε γωνία ώστε να σχηματιστούν τριγωνάκια. Τα αλείφουμε με το αυγό και με ένα πιρούνι του πατάμε σε διάφορα σημεία. Τα μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με ρεγκάτο και αλάτι χοντρό ή αλάτι χοντρό ρεγκάτο και πιπέρι ή παρμεζάνα και πάπρικα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα για να σρβίρουμε. Ωραίο με κάποιο ντιπ της αρεσκείας σας και μπύρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *