Loader

Κοχύλια φούρνου με κολοκύθα χαλούμι και nachos

2014-04-02
  • Servings: 1
  • Prep Time: 10λ
  • Cook Time: 30λ
  • Ready In: 40λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

2/4/14

Υπάρχουν πολλά υλικά στο σπίτι μας που αρκετές φορές δεν τα εκτιμάμε δεόντως. Τα τρώμε (στην καλύτερη περίπτωση) για να μην πάνε χαμένα ή τα πετάμε γιατί τα θεωρούμε υπολείμματα και άχρηστα. Στο ZannetCooks για άλλη μια φορά , τίποτα δεν πάει χαμένο. Κοχύλια φούρνου με κολοκύθα χαλούμι και nachos. Τριμμένα nachos για επικάλυψη, από αυτά που έχουν ήδη σπάσει στη συσκευασία και δεν θέλουμε να τα παρουσιάσουμε σε κόσμο, μπορούν να κάνουν το πιάτο μας, τελείως διαφορετικό και εξαίρετα νόστιμο.

haloumipasta (4)

Ingredients

  • 80-100gr. Ζυμαρικά κοχύλια ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας
  • 30gr. Χαλούμι κομμένο σε κυβάκια
  • 5-6 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • ½ φλιτζάνι ψημένη ψίχα κολοκύθας
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας nachos σπασμένα
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

Method

Step 1

Βράζουμε τα ζυμαρικά για 7-8 λεπτά και τα σουρώνουμε.

Step 2

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χαλούμι, τα ντοματίνια, την κολοκύθα και τον μαϊντανό με τα ζυμαρικά , λίγο αλατοπίπερο και το μισό λάδι. Τα μεταφέρουμε σε ατομικό πυρεξάκι φούρνου και διασκορπίζουμε από πάνω την παρμεζάνα και τα nachos.

Step 3

Ραντίζουμε με το υπόλοιπο λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά ή μέχρι να ξεροψήνεται η επιφάνεια. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *