Loader

Κουτσομούρες γεμιστές

2013-07-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

1 κιλό κουτσομούρες
1 αυγό
1 ματσάκι βασιλικός
2 κλαράκια μαντζουράνα
1 σκελ.σκόρδο
4κ.σ. λάδι
Αλατοπίπερο
2 φέτες ψωμιού την ψίχα
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
200γρ.σέλερι ψιλ/νο
200γρ.φασολάκια βραστά
1 ματσάκι μαντζουράνα ψιλ/νη
4κ.σ. λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε την γέμιση, ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά. Ανοίγουμε την κοιλίτσα της κάθε κουτσομούρας και αφαιρούμε προσεχτικά το κόκκαλο. Γεμίζουμε με κουταλιές από το μείγμα που ετοιμάσαμε και τις τοποθετούμε με τη σειρά σε ταψάκι. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο λαδάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά. Ετοιμάζουμε τη γαρνιτούρα. Σωτάρουμε σε λαδάκι τα φασολάκια και το σέλινο. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την ματζουράνα. Ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τα ψαράκια πάνω στο μείγμα από τα φασολάκια που ετοιμάσαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *