Loader

Κουσκούς με αμύγδαλα και βερύκοκα

2013-08-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

2φλ.κους κους βρασμένο
1    πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

4βερύκοκα αποξηραμένα ψιλ/να
2κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
2κ.σ.βούτυρο λιωμένο
1/2κ.γλ.σάλτσα τσίλι από βάζο ή 1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη
Αλατοπίπερο
15φιλεταρισμένα αμύγδαλα ψημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το κουσκούς μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης,τα βερύκοκα,τα αμύγδαλα,τον μαιντανό και λίγο αλατοπίπερο. Στο μπίκι που λιώνουμε το βούτυρο ρίχνουμε το τσίλι, το ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε με αυτό το κουσκούς. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.