Loader

Κουνουπιδοκροκέτες με μυζήθρα

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1μικρό κουνουπίδι κομμένο σε τουφίτσες και βρασμένο

1ποτήρι γάλα

Αλατοπίπερο

1αυγό χτυπημένο

1/2ποτήρι αλεύρι

150γρ.μυζήθρα τριμμένη

1σφηνάκι ούζο

Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το γάλα, το αυγό, τη μυζήθρα,το ούζο και το αλατοπίπερο. Βουτάμε μέσα τις τουφίτσες από το βρασμένο κουνουπίδι και τις ρίχνουμε αμέσως σε καυτό λάδι. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε ζεστές με ντιπ της αρεσκείας μας ή και σκέτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *