Loader

Κουνουπίδι φούρνου σκορδολεμονάτο

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3φλ.κουνουπίδι χωρισμένο

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νο

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

Λάδι

Αλατοπίπερο

Χυμό 1 λεμονιού

1/2φλ.μοτσαρέλα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το κουνουπίδι σε ταψάκι και διασκορπίζουμε πάνω του τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Τα ραντίζουμε με λάδι και χυμό λεμονιού και τα αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά περίπου. Τα βγάζουμε από το φούρνο, σερβίρουμε σε πιάτο ή πιατέλα πασπαλισμένα με τη μοτσαρέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *