Loader

Κουλουράκια μαμας Ελένης

2013-08-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 40λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4 ποτηρια ελαιόλαδο

2 ποτήρια ζάχαρη

1 ποτήρι καβουρντισμένο σουσάμι

1 κ.γ. μπέκιν

1κ.γ. αμμωνία

1 μεγάλο κουτάκι μπύρας

2 κ.σ. κοπανισμένο γαρύφαλλο με κανέλα

2 κιλά αλεύρι μαλακό

Οδηγίες

Βήμα 1

1) Καβουρντίζουμε το σουσάμι με 1 κ.σ. λάδι στο τηγάνι 2) Ετοιμάζουμε τη ζύμη, ρίχνοντας ολα τα παραπάνω υλικά σ ενα μπωλ με τελευταίο το αλεύρι 3) Πλάθουμε τα κουλουράκια κ τα τοποθετούμε σε λαδωμενο ταψι 4) Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *