Loader

Κοτόπουλο με σόγια και σησαμέλαιο

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 45λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
1φλ.σάλτσα σόγιας
1/2φλ.λάδι
2κ.σ. σησαμέλαιο
Χυμό ενός λεμονιού
1κ.γλ.τζίντζερ σκόνη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα βαζάκι και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε πυρίμαχο σκεύος φούρνου πριχύνουμε με την μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε 1 ποτηράκι νερό . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδοψηθεί το κοτοπουλάκι μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *