Loader

Κοτόπουλο με σόγια και σησαμέλαιο

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
1φλ.σάλτσα σόγιας
1/2φλ.λάδι
2κ.σ. σησαμέλαιο
Χυμό ενός λεμονιού
1κ.γλ.τζίντζερ σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα υλικά της μαρινάδας σε ένα βαζάκι και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε πυρίμαχο σκεύος φούρνου πριχύνουμε με την μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα, αλατοπιπερώνουμε και συμπληρώνουμε 1 ποτηράκι νερό . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδοψηθεί το κοτοπουλάκι μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *