Loader

Κοτοσαλάτα με παντζάρια και έμενταλ

2013-06-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2φλ.μαρούλι ψιλ/νο

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

3φέτες μπαγιάτικο ψωμί τηγανισμένες και κομμένες σε κυβάκια

100γρ.έμενταλ κομμένο σε κυβάκια

2παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες

1/2στήθος κοτόπουλου ψιλ/νο

Λάδι

Αλατοπίπερο

Balsamico

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό και ψήνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Βάζουμε σε σαλατιέρα το μαρούλι, το παντζάρι, τα κρεμμυδάκια και από πάνω διασκορπίζουμε το κοτόπουλο, τους κύβους ψωμιού και το τυρί. Σε ένα βάζο με καπάκι βάζουμε το λάδι το ξύδι και το αλατοπίπερο και τα ανακινούμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.