Loader

Κοτοκεμπάπ

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1/2κιλό κιμάς κοτόπουλου
1κρεμμύδι τριμμένο
1καρότο  τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
2κ.γλ.tabasco
4κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
Πάπρικα , κύμινο, σουσάμι σε ποσότητα της αρεσκείας μας
Λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά με το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο, τον μαιντανό και το Tabasco. Προσθέτουμε την πάπρικα, το κύμινο και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Πλάθουμε μακρόστενους κεφτέδες σαν λουκάνικα και τα περνάμε σε καλαμάκια. Βάζουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ταψί και τοποθετούμε μέσα τα καλαμάκια μας. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά περίπου γυρίζοντας τα και από την άλλη πλευρά στο μισό της ώρας. Σερβίρουμε τα κεμπάπ μας με πλούσια πράσινη σαλάτα και ψημένες πιτούλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *