Loader

Συκώτι μοσχαρίσιο μπουκίτσες λεμονάτο με θυμάρι

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4.8 / 5)

4.8 5 5
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

5 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1/2κιλό συκώτι
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
Χυμό 2 λεμονιών
Αλατοπίπερο
3κ.σ.λάδι
1κ.σ. θυμάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε το συκώτι σε μπουκίτσες. Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και το σωταρουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε και το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. Προσθέτουμε και λίγο νεράκι, περίπου 1 ποτήρι και αφήνουμε να σιγοβράσει, για 30 λεπτά. Τσεκάρουμε ανακατεύοντας να μην κολλήσει και προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμα. Σερβίρουμε με ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *