Loader

Κορμός με ρεβίθια και pesto

2015-01-24
  • Servings: 6
  • Prep Time: 3:00 ω
  • Cook Time: 15λ
  • Ready In: 3:15 ω
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

29/1/15

Κορμός με ρεβίθια και pesto. Αρωματικός κορμός με τις γεύσεις του pesto, ιδανικό πιάτο για χορτοφάγους αλλά και σε περιόδους νηστείας.

chickpeapate (1) chickpeapate (3)

Ingredients

  • 80gr. Καρυδόψιχα
  • 1 ½ φλιτζάνι ρεβίθια βρασμένα
  • 1 φλιτζάνι λαχανικά ψημένα (ότι έχουμε ή ότι θέλουμε, ψητά ή βραστά ή ότι έμεινε από ψητό)
  • 1/3 του φλιτζανιού pesto, έτοιμο ή σπιτικό
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο

Method

Step 1

Βάζουμε όλα ή λίγα λίγα τα υλικά στο multi. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.

Step 2

Απλώνουμε βρεγμένη και στυμμένη λαδόκολλα σε μικρή μακρόστενη φόρμα για κέικ και μεταφέρουμε εκεί το μείγμα μας. Στρώνουμε ομοιόμορφα την επιφάνεια και καλύπτουμε με την υπόλοιπη λαδόκολλα ή/ και αλουμινόχαρτο. Το αφήνουμε στο ψυγείο 3-4 ώρες ή όλο το βράδυ.

Step 3

Για το σερβίρισμα το αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα και το κόβουμε σε φέτες. Τοποθετούμε αν θέλουμε τριγύρω ντοματίνινια ή / και φύλλα πράσινης σαλάτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *