Loader

Κολοκυθάκια φούρνου με δυόσμο και ανθότυρο

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

 

5μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες

1ντομάτα τριμμένη

1κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.δυόσμος

1φλ.ανθότυρο θρυμματισμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα ταψάκι τα κολοκυθάκια. Από πάνω διασκορπίζουμε τα κρεμμύδια και ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δυόσμο. Ραντίζουμε με λάδι και προσθέτουμε λίγο νεράκι. Καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά. Κατόπιν βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και διασκορπίζουμε το ανθότυρο. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 25 λεπτά. Μεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *