Loader

Κολοκυθάκια γεμιστά με φέτα Τριπόλεως

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 15
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

15 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

4κολοκυθάκια
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
Λάδι
Αλατοπίπερο
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1κ.σ.δυόσμος ξερός
2αυγά χτυπημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση και αφαιρούμε προσεχτικά τη σάρκα τους. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε. Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια και την ψίχα από τα κολοκυθάκια ψιλοκομμένη. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δυόσμο. Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ανακατεύουμε με τα αυγά και τη φέτα. Γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τα κολοκυθάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.