Loader

Κοκκινιστό μοσχάρι με λάχανο

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:10 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1μέτριο άσπρο λάχανο χοντροκομμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1καυτερή αποξηραμένη πιπεριά ή λίγο μπούκοβο

800γρ.μοσχάρι, ελιά κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

3-4πιπεριές Φλωρίνης ολόκληρες (προαιρετικά)

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

Οδηγίες

Βήμα 1

Αχνίζουμε για 10 λεπτά σε νερό που βράζει τα φύλλα του λάχανου Τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με λάδι τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τις πιπεριές Φλωρίνης (αν τις χρησιμοποιήσουμε), αλατοπίπερο, το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά, το χυμό ντομάτας και το λάχανο. Συμπληρώνουμε νεράκι να τα καλύπτει και σιγοβράζουμε με μισόκλειστο καπάκι για περίπου 50 λεπτά ή μέχρι να είναι μαλακό και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Το σερβίρουμε ζεστό, μόνο του ή με λευκό ρύζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *