Loader

Κεφτεδάκια φούρνου με cranberries και παρμεζάνα

2013-07-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

*Μπορούμε να φυλάξουμε το μισό μείγμα στην κατάψυξη για μια άλλη φορά έως και ένα μήνα. Μπορούμε να το πλάσουμε σε μακρόστενο σχήμα και να τα ψήσουμε σαν σουτζουκάκια.

Συστατικά  

 

 

300γρ.κιμάς μοσχαρίσιος

1/4φλ.cranberries  αποξηραμένα

1φλ.χλιαρό νερό

1κ.γλ.δενδρολίβανο ψιλ/νο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1κ.γλ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

1μέτριο κρεμμύδι τριμμένο

1κ.γλ.βασιλικός ψιλ/νος

1κ.σ.worcestershire sauce

1αυγό

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1/3φλ.παρμεζάνα τριμμένη ή ότι άλλο σκληρό τυρί έχουμε

Οδηγίες

Βήμα 1

Μουλιάζουμε για 10 λεπτά τα cranberries μέσα στο νερό και τα σουρώνουμε. Τα ψιλοκόβουμε και τα ανακατεύουμε καλά με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν καλά. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *