Loader

Κεφτεδάκια της Ζαννέτ

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 12λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

½ kg κιμάς
1 κρεμμύδι
2 σκελ. σκόρδο
Αλάτι  πιπέρι πάπρικα δυόσμος ξερός
3κ.σ.τσίπουρο
1 φλ. Παξιμάδι τρίμμα
1 κ.σ. λάδι + λάδι για το τηγάνισμα
Αλέυρι για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ψιλοκόβω το σκορδάκι και το κρεμμυδάκι μου,βάζω τον κιμά σε μπωλ καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά,εκτός από το αλεύρι. Πλάθω κεφτεδάκια στο μέγεθος που προτιμώ και τα αλευρώνω γύρω γύρω.Τα τηγανίζω σε καυτό λάδι και σερβίρω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *