Loader

Κεφτεδάκια ελαφριά

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς ανάμικτος

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.ρίγανη

1κρεμμύδι τριμμένο

1σφηνάκι ξύδι

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1αυγό

αλεύρι

Λάδι για το τηγάνισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το αυγό, τη ρίγανη,το ξύδι,τη φρυγανιά και αλατοπίπερο. Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια μεγέθους της αρεσκείας μας . Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *