Loader

Κεφτέδες από μπαγιάτικο ψωμί

2013-06-04
  • Prep Time: 20λ
  • Cook Time:
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1φραντζόλα μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε φέτες
1κ.σ.λάδι
1 1/2φλ. γάλα
Αλατοπίπερο
2αυγά
1κρεμμύδι τριμμένο
1/2ματσάκι μαιντανός ψιλ/νος
Σάλτσα από κοκκινιστό που έχει μείνει ή άλλη κόκκινη σάλτσα της αρεσκείας μας

Method

Step 1

Βάζουμε το ψωμί σε μπολ και ρίχνουμε πάνω του το γάλα και λίγο νεράκι. Το αφήνουμε να μουλιάσει ελαφρά και το βάζουμε στο multi να θρυμματιστεί. Προσθέτουμε τα αυγά, το αλατοπίπερο, τον μαιντανό, το κρεμμύδι και το λάδι. Τα πλάθουμε στρογγυλά κεφτεδάκια που τα ρίχνουμε κατευθείαν σε νερό που βράζει. Μόλις βγουν στην επιφάνεια τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα με τρυπητή κουτάλα. Τα βάζουμε σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα πριν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *