Κεμπάπ με αλοιφή λαχανικών
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 60λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία
(5 / 5)
2 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
8κεμπάπ ψημένα στο φούρνο ή σε b.b.q. (βλ.συνταγή ZannetCooks.com : Μικρά κεμπάπ σε καλαμάκια με σάλτσα γιαουρτιού)
1μεγάλη βραστή πατάτα
1μελιτζάνα ψημένη στο φούρνο,μόνο την ψίχα
1πιπεριά πράσινη
1μικρό κρεμμύδι
100γρ.φέτα
Αλατοπίπερο
4κ.σ.λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά. Τα κρατάμε στο ψυγείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε. Ψήνουμε τα κεμπάπ και τα σερβίρουμε όλα μαζί με φρέσκιες τηγανητές πατάτες και ψημένες πιτούλες.