Loader

Κατσικάκι με πατάτες και μανιτάρια πλευρώτους

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:00 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1 μπούτι από κατσικάκι
½ κιλό μανιτάρια πλευρώτους
4 πατάτες μεγάλες
1 φλ. λάδι
1 ποτήρι κρασί λευκό
Αλατοπίπερο
1κ.σ. θυμάρι
1κ.σ.ρίγανη
1κ.σ. μουστάρδα

Οδηγίες

Βήμα 1

Πλένουμε καλά τα μανιτάρια και τα τοποθετούμε στη γάστρα. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε και αυτές στη γάστρα και από πάνω βάζουμε το κρέας. Σε ένα βαζάκι με καπάκι ανακατεύουμε καλά το λάδι , το κρασί, το αλατοπίπερο, τη μουστάρδα, το θυμάρι και τη ρίγανη και περιχύνουμε με αυτό το φαγάκι μας. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε στους 220C για 2 τουλάχιστον ώες. Ελεγχουμε αν χρειαστεί να προσθέσουμε νεράκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *