Loader

Καλοκαιρινή ομελέτα φούρνου

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

6αυγά χτυπημένα
Λάδι για το ταψί
Αλατοπίπερο
1φλ.φέτα θρυμματισμένη
1φλ.ιταλικά ραδίκια ζεματισμένα και κομμένα
1/2φλ.αρακάς βρασμένος
1ντομάτα ψιλ/νη
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη
1κολοκυθάκι ψιλ/νο
1κ.γλ.δυόσμο & 1κ.γλ.ρίγανη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπωλ όλα τα υλικά. Λαδώνουμε ένα μακρόστενο ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα της ομελέτας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια της ομελέτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.