Loader

Καγιανάς ή στραπατσάδα

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3 μέτριες ώριμες ντομάτες

4 αυγά

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1/2 κ.γ. ρίγανη

1/3 κούπας ελαιόλαδο

1/2 κούπα τρίμματα φέτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε με μαχαίρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί όλος ο χυμός και να μείνει μια σάλτσα πηκτή Προσθέτουμε το αλατοπίπερο, τη ρίγανη, τη φέτα και αφού κτυπήσουμε τα αυγά τα προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Kαλή σας επιτυχία

Κατηγορία Συνταγής: , , , Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *