Loader

Καγιανάς ή στραπατσάδα

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Χρόνος μαγειρικής: 15λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

3 μέτριες ώριμες ντομάτες

4 αυγά

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1/2 κ.γ. ρίγανη

1/3 κούπας ελαιόλαδο

1/2 κούπα τρίμματα φέτας

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε με μαχαίρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί όλος ο χυμός και να μείνει μια σάλτσα πηκτή Προσθέτουμε το αλατοπίπερο, τη ρίγανη, τη φέτα και αφού κτυπήσουμε τα αυγά τα προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Kαλή σας επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *