Loader

Κέφαλοι με μαυρομάτικα φούρνου

2013-07-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

Συστατικά  

2κέφαλοι 800γρ.περίπου
2φλ.βρασμένα μαυρομάτικα φασόλια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κίτρινη και 1πορτοκαλί πιπεριά ψιλ.νες
1.2ματσάκι σέλινο ψιλ/νο
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμ τις πιπεριές και το σέλινο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα μαυρομάτικα και αλατοπιπερώνουμε. Τα μεταφέρουμε σε ταψί και από πάνω τοποθετούμε τα ψάρια . Ραντίζουμε με λίγο λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *