Loader

Ιτσλί με ινδοκάρυδο της μαμάς Μαρίας

2013-08-23
  • Prep Time: 50λ
  • Cook Time: 20λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

*Ευχαριστούμε πολύ την κα Μαρία Μαραγκού για την συνταγή της αλλά και τα γλυκάκια που μας πρόσφερε.

Συστατικά  

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ:

1 ΚΙΛΟ ΦΑΡΙΝΑΠ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ

ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2Μ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

3/4 ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ

3 ΒΑΝΙΛΙΕΣ

ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

ΚΑΡΥΔΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ:

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:

3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ

3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ

Method

Step 1

Πλάθουμε καλά τα υλικά της ζύμης και πιέζουμε στο κέντρο από ένα καρύδι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε κατσαρολάκι για 10 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Βουτάμε εκεί ένα ένα τα ιτσλί και έπειτα τα περνάμε από το ινδοκάρυδο που έχουμε απλώσει σε ένα πιάτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *