Loader

Ινδικό κουνουπίδι

2013-07-15
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

Λάδι
1μικρή πατάτα ψιλ/νη
1φλ.κουνουπίδι χωρισμένο σε μπουκετάκια
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.γκαράμ μασαλά
1κ.γλ.κουρκουμά
Μαιντανός για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κουνουπίδι , την πατάτα και ελάχιστο νεράκι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να διαλυθούν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά. Αν χρειαστεί απλά ανακινούμε κυκλικά το κατσαρολάκι μας. Σερβίρουμε ζεστό ή κρύο πασπαλισμένο με ψιλοκομμένο μαιντανό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *