Loader

Η πρώτη σαλάτα της άνοιξης 2013

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ

2φλ.σπανάκι

5-6ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1κονσέρβα φιλέτο σκουμπρί

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING

3κ.σ.λάδι

1/2κ.σ.μαγιονέζα

Αλατοπίπερο

3-4σταγόνες Tabasco

1κ.σ.worcestershire sauce

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το σπανάκι σε μια βαθιά σαλατιέρα και διασκορπίζουμε από πάνω τα ντοματίνια , το σκουμπρί και τα κρεμμυδάκια. Χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *