Loader

Η παστουρμαδόπιτα μου

2013-06-17
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

7φύλλα κρούστας

Λάδι

2φλ.γραβιέρα τριμμένη

Φέτες παστουρμά να καλύψουν την επιφάνεια του ταψιού

Φέτες ντομάτες να καλύψουν την επιφάνεια του ταψιού

Αλάτι

Κύμινο

1αυγό χτυπημένο για το άλειμμα

Άσπρο και μαύρο σουσάμι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Αλείφουμε το ταψί μας με λάδι και απλώνουμε ένα ένα 4 από τα φύλλα λαδώνοντας τα στο ενδιάμεσο. Πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα να πάει παντού και απλώνουμε πάνω στο τυρί τον παστουρμά και έπειτα τις φέτες ντομάτας. Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι-προαιρετικά- και κύμινο. Απλώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα πάλι ένα ένα, λαδώνοντας τα στο ενδιάμεσο και γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα. Αλείφουμε με το αυγό και πασπαλίζουμε με τα σουσάμια. Χαράζουμε ελαφρά την πίτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *