Loader

Η γέμιση της μαμάς Γιαννούλας

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

500γρ.κιμάς
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.Μαιντανός ψιλ/νος
1χούφτα σταφίδες ξανθές
1χούφτα σταφίδες  μαύρες
3κ.σ.κουκουνάρι
1/2φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε λίγο νεράκι σε μια κατσαρόλα και αχνίζουμε τον κιμά να αλλάξει χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις σταφίδες, το κουκουνάρι και λίγο λαδάκι. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και ελάχιστο νεράκι και σιγοψήνουμε 5-6 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τον μαιντανό. Ανακατεύουμε και γεμίζουμε με αυτό το μείγμα τη γαλοπούλα μας. Όσο περισσέψει το ρίχνουμε τριγύρω από τη γαλοπούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *