Loader

Ζεστή σαλάτα κόκκινο λάχανο φούρνου

2013-06-23
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Φακές με χυμό πορτοκάλι και κάρυ

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος

Συστατικά  

 

1μικρό κόκκινο λάχανο ψιλ/νο

Αλατοπίπερο

1μήλο τριμμένο

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2κ.σ.balsamico

1φλ.κόκκινο κρασί

3κ.σ.καστανή ζάχαρη

1κ.γλ.κανέλα

100γρ.βούτυρο

1/3κ.γλ.γλυκάνισος

1/3κ.γλ.γαρύφαλλο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το λάχανο, το μήλο, το κρεμμύδι, το βούτυρο, το αλατοπίπερο, το κρασί, την κανέλα, την καστανή ζάχαρη και το balsamico. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και τα μεταφέρουμε σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το λάχανο και πασπαλίζουμε με τον γλυκάνισο. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι και τα καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα. Σερβίρουμε τη σαλάτα ζεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.