Loader

Ζεστά καναπεδάκια με μπαγιάτικο ψωμί

2013-07-30
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

 

Περίπου 2/3 από μια φρατζόλα μπαγιάτικο ψωμί

2φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν ψιλ/νο

Βούτυρο

Κέτσαπ

Πιπεριές διάφορες ψιλ/νες

Γκούντα τριμμένο

Κουπ πατ

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε το ψωμί σε λεπτές φέτες και πιέζουμε πάνω σε κάθε φέτα το κουπ πατ για αφαιρειθεί η κόρα. Τα βουτυρώνουμε και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Αλείφουμε με λίγη κέτσαπ και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10-15 λεπτά ,μέχρι να ροδίσει το τυράκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *