Loader

Εύκολες φλωρεντίνες

2017-04-28
  • Μερίδες: 8
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Εύκολες φλωρεντίνες, νόστιμες, γρήγορες και πάνω απ’ όλα σπιτικές.

Συστατικά

  • 60gr. μαργαρίνη
  • 220gr. λευκό αμύγδαλο χοντροκομμένο ή φιλέ
  • 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας μέλι
  • 120gr. Ζάχαρη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι τη μαργαρίνη με το μέλι και τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει η μαργαρίνη. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Βήμα 2

Ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά.

Βήμα 3

Μεταφέρουμε το μείγμα σε στρογγυλό ταψάκι που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15-17 λεπτά.

Βήμα 4

Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά, αλλά όχι τελείως και τις κόβουμε σε κομμάτια, όπως την πίτσα. Τις αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και σερβίρουμε. Αν θέλουμε μπορούμε να τις βουτήξουμε σε λιωμένη σοκολάτα και να τις ακουμπήσουμε σε λαδόκολλα μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *