Loader

Γυμνή τυρόπιτα με γιαούρτι και δυόσμο

2013-06-19
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

1/2κιλό γιαούρτι
4αυγά
Λίγο βούτυρο για το ταψί
1κ.σ.δυόσμος ξερός
Αλατοπίπερο
1 ½ ποτήρι του νερού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400γρ.φέτα θρυμματισμένη
250γρ.γκούντα τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε τα τυριά, το αλατοπίπερο, το γιαούρτι και το δυόσμο. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Τα μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 50 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η πιτούλα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *