Loader

Γλυκόξινες φτερούγες στα γρήγορα

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2κιλό φτερούγες κοτόπουλου

1/2φλ.ξύδι

1/2φλ.λάδι

2κ.γλ.μαύρη ζάχαρη

1κ.γλ.πάπρικα

4σκελ.σκόρδο

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις φτερούγες σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα περιχύνουμε πάνω στις φτερούγες. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλο το βράδυ ή μισή ώρα. Την επόμενη βάζουμε τις φτερούγες σε κατσαρόλα με λίγο λάδι και τις σοτάρουμε από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε τη μαρινάδα και ελάχιστο νεράκι και σιγοψήνουμε για 20 λεπτά. Τις σερβίρουμε ζεστές με basmati και λαχανικά στον ατμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *