Loader

Γαλοπούλα πιλάφι με πράσινες ελιές

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2μπούτια γαλοπούλας χωρίς κόκκαλο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

1/2φλ.πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες

1κρεμμύδι τριμμένο

1καυτερή πιπεριά αποξηραμένη

1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1φλ.ρύζι jasmine

3φλ.ζωμός λαχανικών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το κρέας και αφού πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές προσθέτουμε την ντομάτα, την καυτερή και την πράσινη πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει 45 λεπτά και ρίχνουμε το ρύζι και τις ελιές. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί άλλα 15 λεπτά. Αφήνουμε να κάτσει 5 λεπτά και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.