Loader

Γαλοπούλα με φασόλια και λαχανικά

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:20 ω
  • Έτοιμο σε: 1:40 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

2μπούτια γαλοπούλα;

Λάδι

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

20ντοματίνια ολόκληρα

1φλ.αρακάς

1φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες

1φλ.φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς

1 ½ φλ.χυμό ντομάτας

Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στη χύτρα μαζί νε χλιαρό νερό να τα καλύψει και τηρούμε τις οδηγίες της συσκευής μας. Εναλλακτικά σοτάρουμε τη γαλοπούλα και τα κρεμμύδια μέχρι να πάρει χρώμα η γαλοπούλα και να μαλακώσουν τα κρεμμύδια. Ρίχνουμε τα λαχανικά, το χυμό ντομάτας, αλατοπίπερο και νερό να τα καλύψει και σιγοβράζουμε 1 ώρα και 20 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με φρέσκο ζυμωτό ψωμί και πράσινη σαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *