Loader

Γαλοπούλα με κύμινο και μπύρα

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:15 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1μπούτι γαλοπούλας

Λάδι

Αλατοπίπερο

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1κρεμμύδι τριμμένο

2κ.γλ.κύμινο

1κουτάκι μπύρα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το μπούτι της γαλοπούλας στη γάστρα και περιχύνουμε με λάδι και τη μπύρα. Ρίχνουμε τα σκόρδα και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε στους 220C για 2 ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας . Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.