Loader

Γαλοπούλα με κύμινο και μπύρα

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:15 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1μπούτι γαλοπούλας

Λάδι

Αλατοπίπερο

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1κρεμμύδι τριμμένο

2κ.γλ.κύμινο

1κουτάκι μπύρα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε το μπούτι της γαλοπούλας στη γάστρα και περιχύνουμε με λάδι και τη μπύρα. Ρίχνουμε τα σκόρδα και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε στους 220C για 2 ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας . Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *