Loader

Γαλοπούλα με κύμινο και μπύρα

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:15 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1μπούτι γαλοπούλας

Λάδι

Αλατοπίπερο

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1κρεμμύδι τριμμένο

2κ.γλ.κύμινο

1κουτάκι μπύρα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το μπούτι της γαλοπούλας στη γάστρα και περιχύνουμε με λάδι και τη μπύρα. Ρίχνουμε τα σκόρδα και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Κλείνουμε το καπάκι της γάστρας και ψήνουμε στους 220C για 2 ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας . Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *