Loader

Βραδινό gourmet & Light τοστ

2013-11-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος:
  • Έτοιμο σε: 17λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

18/11/13

Καλή εβδομάδα σε όλους! Πως ήταν το Σαββατοκύριακο σας;

Για σήμερα Δευτέρα βράδυ ένα gourmet τοστ, για να απολαύσω μαζί με το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», την αγαπημένη σειρά της φετινής σεζόν που χιουμορίζει, χωρίς να βρίζει και λίγο πολύ μας θυμίζει κάτι από όλους εμάς και την καθημερινότητα μας με το έτερον ήμισυ.

Πλησιάζουν γιορτές, στρώσαμε χαλιά, ζέστανε η ατμόσφαιρα του σπιτιού, τώρα όπου να ναι θα βγουν και τα πρώτα στολίδια, τύπου μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα και γιορτινά πιατάκια με τα γλυκάκια των γιορτών και ελπίζω να αλλάξει μαζί  με όλα αυτά και η ψυχολογία μας , ώστε να τελειώσει η χρονιά καλά!

light τοστ

Συστατικά  

4 φέτες ψωμί του τοστ ή άλλο της προτίμησης μας

80gr. Τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

3-4 λιαστές ντομάτες

2-3 πιπεριές ψητές σπιτικές ή έτοιμες

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι

2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη

Αλατοπίπερο , κατά βούληση

Ελαιόλαδο, προαιρετικά

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε στο multi το τυρί κρέμα με τις πιπεριές, τις λιαστές ντομάτες και λίγο αλατοπίπερο να γίνουν αλοιφή. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε καλά το σπανάκι με την παρμεζάνα σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα τυριού που ετοιμάσαμε.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και το μοιράζουμε πάνω στις 2 από τις 4 φέτες. Καπακώνουμε με τις άλλες 2 φέτες και ψήνουμε 1-2 λεπτά σε τοστιέρα ή γκριλιέρα.

Βήμα 3

Σερβίρουμε αμέσως. *Όσο από το μείγμα από τυρί κρέμα μείνει το κρατάμε για φρυγανισμένο ψωμί ή ζυμαρικά ή gourmet μπρουσκέτα με προσούτο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *