Loader

Αρακάς με αγκινάρες

2013-07-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

1/2 κιλό αρακάς

10 αγκινάρες

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες

2 καρότα ψιλοκομμένα

1 κ.σ. τοματοπελτές

2 φλιτζ. ελαιόλαδο

1/3 ματσάκι άνηθος

Αλάτι

Πιπερι

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι. Ρίχνετε την ντομάτα, τον πελτέ και 2 φλιτζάνια νερό και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. Στη συνέχεια ρίχνετε στην κατσαρόλα τον αρακά, τις αγκινάρες, τα καρότα και τον άνηθο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *