Loader

Ανοιχτό ζεστό σάντουιτς με μπρόκολο και μανιτάρια

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

4φέτες μπαγιάτικο ψωμί

1κ.σ.βούτυρο ανακατεμένο με 1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1φλ.γκούντα τριμμένο

1φλ.τουφάκια μπρόκολου

1πιπεριά Φλωρίνης ψιλ/νης

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα λαχανικά σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Τα ραντίζουμε με λάδι και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με το σκορδάτο βούτυρο και αραδιάζουμε από πάνω τα λαχανικά. Διασκορπίζουμε το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 3-4 λεπτά. Τα σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *