Loader

Κατηγορίες: Μοσχάρι

Μοσχαρίσιο κρέας

Tacos με μοσχάρι σε σάλτσα ροδιού στο slow cooker

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα: ,
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

23/11/14 Tacos με μοσχάρι σε σάλτσα ροδιού στο slow cooker σερβίρουμε σήμερα. Εξίσου όμως θα τα σερβίρετε κι εσείς, όχι μόνο με τορτίγιες αλλά και ένα λευκό ρύζι για γρήγορη gourme-δια.

Διαβάστε περισσότερα

Σπαλόμπριζόλα στο slow cooker

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

15/11/14 Σπαλομπριζόλα στο slow cooker. Μπορεί να έκανα πολύ καιρό να σας παρουσιάσω συνταγή μαγειρεμένη στην πολύτιμη μου και αγαπημένη , αυτή συσκευή, αλλά με το σημερινό πιάτο θα σας αποζημιώσω. Το κρέας, θα γίνει απλά λουκούμι που θα λιώνει στο στόμα.  

Διαβάστε περισσότερα

Pesto μπολ με μοσχάρι και πεπονάκι

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

  7/11/14 Pesto μπολ με μοσχάρι και πεπονάκι. Ένα μπολ, γεμάτο pesto,θρεπτικά συστατικά και λίγα λιπαρά. Τι καλύτερο για ένα χορταστικό γεύμα ή δείπνο!  

Διαβάστε περισσότερα

Μακαρούνες με chives pesto και πικάντικο μοσχάρι

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

4/11/14 Μακαρούνες με chives pesto και πικάντικο μοσχάρι το φαγάκι μας σήμερα και μόνο φαγάκι, δεν θα έπρεπε να χαρακτηριστεί. Χωριάτικες μακαρούνες που δένουν άψογα με το ιδιαίτερο πέστο και το πικάντικο μοσχάρι. Με ένα ποτήρι κρασί της αρεσκείας μας, κάνουμε το σημερινό μας πιάτο, να απογειώσει το γεύμα μας. ...

Διαβάστε περισσότερα

Μοσχάρι με σκούρα κοκκινιστή σάλτσα

Κατηγορία Συνταγής: , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

31/10/14 Μοσχάρι με σκούρα κοκκινιστή σάλτσα. Ένα κατά τα λοιπά κλασικό κοκκινιστό κρεατάκι, προσαρμοσμένο για τα διατροφικά γούστα του καλού μου. Μαρινάρισμα σε σόγια για να αποκτήσει έντονη γεύση, χρώμα και άρωμα, χωρίς να το καταλάβει κανείς. 500gr. Μοσχάρι, κομμένο σε κύβους 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο ...

Διαβάστε περισσότερα

Κουβανέζικο ρύζι αλα Cookmania

Κατηγορία Συνταγής: , , , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

17/10/14 Κουβανέζικο ρύζι αλα ZannetCooks. Κανονικά σερβίρεται με τηγανητή μπανάνα και τηγανητό αυγό. Εγώ παρέβλεψα την μπανάνα, όχι γιατί την σνόμπαρα, ξέρετε άλλωστε πως είμαι πρόθυμη να γευτώ διαφορετικά και πρωτότυπα πράγματα, αλλά γιατί δεν είχα και αντί να τηγανίσω το αυγό, το έβρασα, γιατί το προτιμώ έτσι. Εσείς αν ...

Διαβάστε περισσότερα

Φιλετάκια σε σάλτσα 3 εσπεριδοειδών

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

14/10/14 Φιλετάκια σε σάλτσα 3 εσπεριδοειδών. Τα πιο αρωματικά φιλετάκια που έχετε φάει τελευταία. Ζουμερά και πραγματικά χυμώδη από τη μαρινάδα των φρούτων, που επίσης θα μαγειρέψετε νόστιμα και με επιτυχία, χοιρινό ή κοτόπουλο.  

Διαβάστε περισσότερα

Γλυκοπατάτα με κινόα και κιμά σε μπολ

Κατηγορία Συνταγής: , , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

6/10/14 Γλυκοπατάτα με κινόα και κιμά σε μπολ. Σούπερ νόστιμο, σούπερ υγιεινό, σούπες εύκολο, super food σε ένα μπολ. 180gr. μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλη γλυκοπατάτα 2 μέτρια κολοκυθάκια 1 φλιτζάνι κινόα, μαγειρεμένο ¼ του φλιτζανιού σπόρια ροδιού για το σερβίρισμα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και επιπλέον για το σερβίρισμα ...

Διαβάστε περισσότερα

Κεφτεδάκια τηγανητά ή ψητά

Κατηγορία Συνταγής: , , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

5/10/14 Κεφτεδάκια τηγανητά ή ψητά. Η επιλογή δική σας. Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Η sauce ασιατικής επιρροής, κάνει επιπλέον την διαφορά από τα υπόλοιπα κεφτεδάκια που έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Βουτάμε ένα ένα τα κεφτεδάκια σε κάθε μπουκιά ή απλά περιχύνουμε με αυτήν, για να ...

Διαβάστε περισσότερα

Συκώτι με μυρωδικά και ζυμαρικά με αβοκάντο

Κατηγορία Συνταγής: , , Κουζίνα:
forkforkforkforkfork Μέση βαθμολογία: (5 / 5)

20/9/14 Συκώτι με μυρωδικά και ζυμαρικά με αβοκάντο. Ένα φθινοπωρινό πιάτο χορταστικό και πλούσιο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμα και αυτών που δεν αγαπούν το συγκεκριμένο είδος κρέατος.  

Διαβάστε περισσότερα