Κατηγορίες: DIY , Slow Cooker , Snacks , Αλλαντικά , Αμνοεριφια , Αυγά , Για παιδιά , Γλυκά
Από : admin | 0 Σχόλια | On : 27/05/2013 | Κατηγορία : Tips & Tricks
Αν πρέπει να πασπαλίσετε το με αλεύρι τη φόρμα πριν βάλετε το μείγμα του κέικ ώστε να ξεφορμάρετε πιο εύκολα, προτιμήστε το κακάο.
Το κέικ σας δεν θα βγει άσπρο και θα γίνει πιο νόστιμο!
Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Σχόλιο *
Όνομα *
Email *
Ιστότοπος
Αποθήκευσε το όνομά μου, email, και τον ιστότοπο μου σε αυτόν τον πλοηγό για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω.
Δ
forkforkforkforkfork (4.9 / 5)
forkforkforkforkfork (5 / 5)
forkforkforkforkfork (4.4 / 5)
forkforkforkforkfork (0 / 5)
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας ή το φάκελο των ανεπιθύμητων για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.