Για πιο νόστιμο κέικ
Από : admin | 0 Σχόλια | On : 27/05/2013 | Κατηγορία : Tips & Tricks
Αν πρέπει να πασπαλίσετε το με αλεύρι τη φόρμα πριν βάλετε το μείγμα του κέικ ώστε να ξεφορμάρετε πιο εύκολα, προτιμήστε το κακάο.
Το κέικ σας δεν θα βγει άσπρο και θα γίνει πιο νόστιμο!

Γεια σας, είμαι η Ζαννέτ. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, σύζυγος, νοικοκυρά και η μαγειρική είναι ο έρωτας μου από πολύ μικρή ηλικία. Πάντα έψαχνα, κοίταγα, δοκίμαζα και πειραματιζόμουν για γεύσεις που θα συγκινούν τον ουρανίσκο . Ελπίζω να καταφέρω να συγκινήσω και εσάς.
Όλες οι Συνταγές στο Email σας!
Προτάσεις
- Πρόσφατες
- Δημοφιλείς
- Τυχαίες
-
Κασεροκροκέτες φούρνου
(5 / 5)
-
Φόρμα λαχανικών με γαλοπούλα
(5 / 5)
-
Τρουφάκια με ζαχαρούχο γάλα
(4.3 / 5)
Συστατικά
baking powder (187)
balsamico (176)
ginger (193)
άνηθος (213)
αλεύρι για όλες τις χρήσεις (504)
αυγά (781)
βασιλικός (238)
βούτυρο (424)
γάλα (336)
γιαούρτι (262)
γκούντα (202)
ελιές (217)
ζάχαρη (365)
ζυμαρικά (193)
ζωμός (248)
θυμάρι (252)
κανέλα (221)
καρότα (397)
καστανή ζάχαρη (183)
κολοκυθάκια (198)
κοτόπουλο (335)
κρασί (415)
κρεμμύδια (1218)
κύμινο (213)
μέλι (367)
μανιτάρια (297)
μαϊντανός (499)
μουστάρδα (347)
μπούκοβο (203)
ντομάτες (375)
ντοματίνια (269)
ξύδι (195)
πάπρικα (290)
παρμεζάνα (207)
πατάτες (315)
πιπεριές (366)
πιπεριές Φλωρίνης (211)
ρίγανη (278)
ρύζι (166)
σκόρδο (1172)
σπανάκι (172)
φέτα (232)
φρέσκα κρεμμύδια (438)
χυμός λεμονιού (640)
χυμός ντομάτας (219)