Γλυκόξινο dressing αβοκάντο
2015-02-27- Κουζίνα: Ελληνική
 - Πιάτο: Συνοδευτικό
 - Δυσκολία: Εύκολο
 
- Ποσότητα: 1 μικρό βάζο
 - Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
 
Μέση βαθμολογία:
(3 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
27/2/15
Γλυκόξινο dressing αβοκάντο για λαχταριστές και πλούσιες σαλάτες, χωρίς τις επιπλέον θερμίδες.
Συστατικά
- Χυμό από 1 lime
 - ¼ του φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
 - ½ αβοκάντο, ώριμο
 - 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 - Αλατοπίπερο
 - 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας γιαούρτι
 - 1 σκελίδα σκόρδο
 - 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
 
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Βήμα 2
Το φυλάμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε και για άλλες 2-3 ημέρες. Το σερβίρουμε πάνω σε σαλάτα της αρεσκείας μας, σαν ντιπ για ωμά λαχανικά, συνοδευτική σάλτσα για ψητό κοτόπουλο ή ψάρι ή με ζυμαρικά για μια κρύα μακαρονάδα.


			
	

















