Loader

Γλυκόξινο dressing αβοκάντο

2015-02-27
  • Yield: 1 μικρό βάζο
  • Prep Time: 10λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

27/2/15

Γλυκόξινο dressing αβοκάντο για λαχταριστές και πλούσιες σαλάτες, χωρίς τις επιπλέον θερμίδες.

avoyogdress (1) avoyogdress (5)

Ingredients

  • Χυμό από 1 lime
  • ¼ του φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ½ αβοκάντο, ώριμο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Method

Step 1

Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Step 2

Το φυλάμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε και για άλλες 2-3 ημέρες. Το σερβίρουμε πάνω σε σαλάτα της αρεσκείας μας, σαν ντιπ για ωμά λαχανικά, συνοδευτική σάλτσα για ψητό κοτόπουλο ή ψάρι ή με ζυμαρικά για μια κρύα μακαρονάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *