Loader

Tiramisu παντζαριού με τυριά και pesto croutons

2014-05-22
  • Μερίδες: 2-3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Έτοιμο σε: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

3/6/14

Ποιος είπε ότι το tiramisu είναι μόνο επιδόρπιο. Στο ZannetCooks το κάναμε ορεκτικό εκλεκτό. Μια αλμυρή πρόταση η σημερινή, παράξενη αλλά άκρως γευστική  και πρωτότυπη. Tiramisu παντζαριού με τυριά και pesto croutons. Δοκιμάστε το σήμερα κιόλας!

beetroottiramisu (2) beetroottiramisu (6)

Συστατικά  

4 βρασμένα παντζάρια

100gr. Τυρί κρέμα

50gr. Φέτα

100gr. Mascarpone

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα πικάντικη

1 σκελίδα σκόρδο

Αλατοπίπερο

½ κουταλιά του γλυκού κύμινο

1 φλιτζάνι pesto croutons ή croutons της προτίμησης μας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε να ενωθούν καλά και να αποκτήσουν ένα ομοιόμορφο μωβ χρώμα. Προσθέτουμε επιπλέον αλατοπίπερο αν χρειάζεται και το μοιράζουμε σε διαφανή βάζα με καπάκι.

Βήμα 2

Διασκορπίζουμε από πάνω τα croutons και ραντίζουμε με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο, αν θέλουμε. Όσο μείνει το φυλάμε στο ψυγείο για 2 με 3 μέρες, το πολύ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *