Loader

Pizza τοστ με μπαγιάτικο ψωμί

2013-07-29
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

Συστατικά  

 

3φλ.μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε κυβάκια

1φλ.φρέσκια ντομάτα τριμμένη

1κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψι/νη

1κρεμμύδι τριμμένο

1κ.σ.πατέ ελιάς ή 10 ελιές χωρίς κουκούτσι

3αυγά χτυπημένα

1/2φλ.ζαμπόν πολύ ψιλ/νο

2/3φλ.γκούντα τριμμένο

1/3φλ.φέτα θρυμματισμένο

Λάδι

αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ψωμί, τη ντομάτα, το κρεμμύδι, τη ρίγανη, το πατέ ελιάς, το μισό γκούντα, τη φέτα, το ζαμπόν και λίγο αλατοπίπερο. Τα μεταφέρουμε σε λαδωμένο ταψάκι και περιχύνουμε από πάνω τα αυγά και 2-3 κουταλιές λάδι. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο γκούντα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40-45 λεπτά. Το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *