Loader

Pesto μπολ με μοσχάρι και πεπονάκι

2014-11-03
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

 

7/11/14

Pesto μπολ με μοσχάρι και πεπονάκι. Ένα μπολ, γεμάτο pesto,θρεπτικά συστατικά και λίγα λιπαρά. Τι καλύτερο για ένα χορταστικό γεύμα ή δείπνο!

bowlmixpesto (1) bowlmixpesto (4)

Συστατικά

  • 250gr. Μοσχάρι φιλέτο ή κομμένο σε κομμάτια (λεπτό)
  • 1 ματσάκι ρόκα, χοντροκομμένη
  • 1/3 του φλιτζανιού ότι pesto ή dressing προτιμάμε
  • 1 φλιτζάνι πεπονάκι ή κριθαράκι, βρασμένο
  • 2-3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 αβοκάντο
  • χυμός λεμονιού
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε ζεστό αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι. Το ψήνουμε 5-7 λεπτά από κάθε πλευρά ή όσο προτιμάμε και το αφήνουμε σε θερμό περιβάλλον.

Βήμα 2

Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες και το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσει.

Βήμα 3

Βάζουμε σε μπολ ή πιατέλα τη ρόκα και ακουμπάμε με τη σειρά, κυκλικά, το κρέας, το αβοκάντο και το ζυμαρικό που θα χρησιμοποιήσουμε. Ακουμπάμε το pesto στο κέντρο και διασκορπίζουμε τα φρέσκα κρεμμύδια. Ραντίζουμε με λάδι και χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο για να σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *