Loader

Μπακαλιάρος με σπαράγγια σε πακέτο

2016-05-25
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

31/5/16

Μπακαλιάρος με σπαράγγια σε πακέτο για σήμερα. Εγώ προτίμησα λευκά αλλά και τα πράσινα σπαράγγια δίνουν επίσης εξαιρετικό αποτέλεσμα.

aspcod (3) aspcod (7)

Συστατικά

  • 2 φιλέτα μπακαλιάρου
  • ½ κιλό λευκά σπαράγγια καθαρισμένα
  • 2-3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 -2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κουταλιά του γλυκού ginger τριμμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας soya sauce
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Απλώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα σε ταψί και ακουμπάμε το ψάρι και τα σπαράγγια από πάνω.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το σησαμέλαιο, το χυμό λεμονιού, τη soya, το σκόρδο, το ginger και το πιπέρι. Διασκορπίζουμε πάνω στα υπόλοιπα υλικά τα φρέσκα και περιχύνουμε με το μείγμα λαδιού.

Βήμα 3

Τυλίγουμε τη λαδόκολλα να κλείσει μέσα τα υλικά μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250C για 45-50 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *